Izdavaštvo i proizvodnja
edukativnih sredstava i slikovnica
za predškolski i ranoškolski uzrast
O nama  
Maloprodaje  
Kontakt  
Početna  
Ubacivanjem artikla u KORPU osim akcijskih, ostvarujete popust od 20%, a na komplete slikovnica 30%.
 
 
ALFA BETA GAMA didaktičke igračke
RADIONICE
LOGIČKE SLAGALICE, PUZZLE I UMETALJKE
MINI TVRDE SLIKOVNICE
TVRDE SLIKOVNICE
TVRDE SLIKOVNICE SA PROZORIMA I DELOVIMA
SLIKOVNICE BROŠIRANE
RADNI LISTOVI SA NALEPNICAMA
POSTERI I KOLŽ PAPIRI
KVIZOVI
DIDAKTIČKE DRUŠTVENE IGRAČKE
MAGNETI
EDUKATIVNI PAKETI - učenje kroz igru
LETNJI PAKETIĆI
   
PORUDZBINA JE GOTOVA kada na kraju poručivanja POTVRDITE KUPOVINU i dobijete obaveštenje da će Vaša porudžbina biti prosledjena službi, nakon čega dobijete potvrdu na mejl koji ste stavili (proverite i spam ili nepoželjne!!!) PAKET SE SALJE ISTOG RADNOG DANA ZA PAKETE PORUČENE DO 12h, ILI NAREDNOG RADNOG DANA (ponedeljak do petka) ZA PAKETE PORUČENE POSLE 12h osim u periodu 22,.7 do 13.8. 2022. kada se paketi salju 14.8.2022.
DOSTAVA SE VRŠI NA TERITORIJI CENTRALNE SRBIJE I VOJVODINE BRZOM POSTOM D EXPRESS. ISPORUKA je uglavnom narednog radnog dana u odnosu na slanje paketa, ali desava se i da bude kasnije u zavisnosti od prepterećenosti na terenu kupca ili ako su neka manja mesta u pitanju. POŠTARINU ZA PORUDŽBINU PREKO 2000 DINARA PLAĆA PIKOM - IZNOS POŠTARINE BRZOM POŠTOM ZA PAKETE ISPOD 2000 DIN JE 200 DINARA.
NAČIN PLAĆANJA: POZEĆEM ili ukoliko želite prethodnu UPLATU NALOGOM na naš tekući račun u napomeni pri poručivanju zatražite INSTRUKCIJE ZA PALĆANJE
Naša izdanja u BIH po njihovom cenovniku možete nabaviti preko Knjižare Kultura putem mejla knjizarakulturabl@gmail.com ili telefona 00387-51-303-460.
Naša izdanja u Crnoj Gori po njihovom cenovniku možete nabaviti preko SVICCOM Budva putem mejla marija.becirovic@svicomm.com.


PAUZA od 22.7. - 20.8. 2022
OBAVEŠTENJE:

SVE PORUDŽBINE do 20. avgusta 2022. se šalju 21. avgusta zbog PAUZE.
Za sve ostale dane važi slanje D expressom narednog radnog dana za porudzbine posle 12h kao i istog radnog dana za porudzbine radnim danima do 12h.


Za firme i ustanove, u napomeni stavite pun naziv firme, pib, maticni broj, broj u crf-u ako ste budžetska ustanova, da bi bio napravljen racun sa Vašim podacima i uplata izvršena preko računa!!!
Odštampajte kataloge
Pogledajte kompletan
katalog

PDF katalog

     
  AIDT PIKOM Novi Sad, Laze Pacua 15,
021/472-4292, 063 480-292
www.pikom.co.rs, info@pikom.co.rs
 
  Арсенин