Izdavaštvo i proizvodnja
edukativnih sredstava i slikovnica
za predškolski i ranoškolski uzrast
O nama  
Maloprodaje  
Kontakt  
Početna  
Ubacivanjem artikla u KORPU osim akcijskih, ostvarujete popust od 20%, a na komplete slikovnica 30%.
 
 
ALFA BETA GAMA didaktičke igračke
RADIONICE
LOGIČKE SLAGALICE, PUZZLE I UMETALJKE
MINI TVRDE SLIKOVNICE
TVRDE SLIKOVNICE
TVRDE SLIKOVNICE SA PROZORIMA I DELOVIMA
SLIKOVNICE BROŠIRANE
RADNI LISTOVI SA NALEPNICAMA
POSTERI I KOLŽ PAPIRI
KVIZOVI
DIDAKTIČKE DRUŠTVENE IGRAČKE
MAGNETI
EDUKATIVNI PAKETI - učenje kroz igru
LETNJI PAKETIĆI
   
PORUDZBINA JE GOTOVA kada na kraju poručivanja POTVRDITE KUPOVINU i dobijete obaveštenje da će Vaša porudžbina biti prosledjena službi, nakon čega dobijete potvrdu na mejl koji ste stavili (proverite i spam ili nepoželjne!!!) PAKET SE SALJE ISTOG RADNOG DANA ZA PAKETE PORUČENE DO 12h, ILI NAREDNOG RADNOG DANA (ponedeljak do petka) ZA PAKETE PORUČENE POSLE 12h.
DOSTAVA SE VRŠI NA TERITORIJI CENTRALNE SRBIJE I VOJVODINE BRZOM POSTOM D EXPRESS. ISPORUKA je uglavnom narednog radnog dana u odnosu na slanje paketa, ali desava se i da bude kasnije u zavisnosti od prepterećenosti na terenu kupca ili ako su neka manja mesta u pitanju. POŠTARINU ZA PORUDŽBINU PREKO 2000 DINARA PLAĆA PIKOM - IZNOS POŠTARINE BRZOM POŠTOM ZA PAKETE ISPOD 2000 DIN JE 200 DINARA.
NAČIN PLAĆANJA: POZEĆEM ili ukoliko želite prethodnu UPLATU NALOGOM na naš tekući račun u napomeni pri poručivanju zatražite INSTRUKCIJE ZA PALĆANJE
Naša izdanja u BIH po njihovom cenovniku možete nabaviti preko Knjižare Kultura putem mejla knjizarakulturabl@gmail.com ili telefona 00387-51-303-460.
Naša izdanja u Crnoj Gori po njihovom cenovniku možete nabaviti preko SVICCOM Budva putem mejla marija.becirovic@svicomm.com.Za firme i ustanove, STAVITE U NAPOMENU pun naziv firme, pib, maticni broj, broj u crf-u ako ste budžetska ustanova, da bi bio napravljen racun sa Vašim podacima i uplata izvršena preko računa!!!


Odštampajte kataloge
Pogledajte kompletan
katalog

PDF katalog

     
  AIDT PIKOM Novi Sad, Laze Pacua 15,
021/472-4292, 063 480-292
www.pikom.co.rs, info@pikom.co.rs
 
  Арсенин